Accomodatie

 


Residentie 'Ter Westroze' is gelegen in het historisch dorpje Westrozebeke midden in het centrum. Winkels en horeca zijn op wandelafstand te bereiken. Residentie 'Ter Westroze' telt op vandaag 8 flats, volledige gericht op het comfort van onze ouderen.

Uw flat beschikt over een apart afgesloten inkom, een  ruime leefruimte, een volledig ingerichte keuken met microgolfoven, een douche met toilet,een slaapkamer en een bergruimte. Inrichten en bemeubelen gebeurt door de bewoner zelf. In de woonkamer is er een aansluiting voor televisie en telefoon voorzien.

Om de veiligheid van iedere flatbewoner te verzekeren is er per flat een parlefoon aangesloten om bezoekers al dan niet binnen te laten in het gebouw. Er is tevens een oproepsysteem verbonden met het woonzorgcentrum. Via de rode oproepknop in elke ruimte heeft men 24u/dag de mogelijkheid om iemand van het verplegend personeel van het woonzorgcentrum te verwittigen.

Wilt u van het goede weer genieten? Geen probleem! U kunt een wandeling maken in de dorpskern of in de achtertuin van het aanpalende woonzorgcentrum. De zitbank voor het flatgebouw is trouwens dé ontmoetingsplaats van de medebewoners tijdens de zomer.

Kortom, het leven kan nog steeds aangenaam zijn op latere leeftijd.